Hoe maak ik tekst in de app altijd volledig leesbaar?

Gewijzigd op Tue, 27 Jun 2023 om 02:29 PM

Om de tekst in de Yuki Assistant app altijd volledig leesbaar te maken, moet de scherminstelling van je Smartphone worden aangepast.

iPhone

Doorloop de volgende stappen om je scherm correct in te stellen:

• Ga naar Instellingen
  • Ga naar Scherm en helderheid
  • Ga naar Tekstgrootte
  • Stel vervolgens de lettergrootte in zoals in het onderstaande screenshot:

Android

Doorloop de volgende stappen om je scherm correct in te stellen:

• Ga naar Instellingen
  • Ga naar Weergave
  • Ga naar Volledige schermweergave (Geef apps geforceerd weer in volledig scherm) / Tekstgrootte.