Activastaat of activarekening exporteren als pdf-bestand

Gewijzigd op Mon, 20 Nov 2023 om 11:13 AM

In Yuki is het mogelijk om de activastaat of activarekening te exporteren als een pdf-bestand. Het pdf-bestand kan indien gewenst direct worden afgedrukt.

TIP!

De activastaat kan ook worden gedownload als een CSV-bestand door te klikken op de knop Download.

Voor een beschrijving van de kolommen in het CSV-bestand zie artikel Activastaat.

LET OP!

Wanneer er instellingen van een activagroep ontbreken is het niet mogelijk om de activastaat of een activarekening te exporteren als pdf-bestand of een activastaat te downloaden als CSV-bestand.

Beweeg met je muis boven het icoon Boekhouding in de navigatiebalk en klik vervolgens in op Activa.

Het volgende scherm wordt geopend:

Activastaat exporteren als (gedetailleerd) pdf-bestand en afdrukken

Het is mogelijk om de getoonde activastaat te exporteren als (gedetailleerd) pdf-bestand en desgewenst af te drukken via de knop Exporteer als...

Klik in het dropdownmenu op de menuoptie PDF om de activastaat met alle activarekeningen te exporteren.

Hieronder zie je het afdrukvoorbeeld:

Klik in het dropdownmenu op de menuoptie Gedetailleerde PDF om de activastaat met alle activarekeningen met daarin elk actief activum en de afschrijvingen daarop te exporteren.

Hieronder zie je het afdrukvoorbeeld:

Activarekening exporteren als pdf-bestand

Wil je enkel een pdf-bestand van een specifieke activarekening dan kun je die activarekening openen door te klikken op de naam van de desbetreffende activarekening, in het nu geopende scherm klik je op de knop Exporteer als PDF

Hieronder zie je het afdrukvoorbeeld: