Rekening courant (Personeel)

Gewijzigd op Mon, 15 May 2023 om 12:31 PM

In Yuki kun je een overzicht bekijken van alle verwerkte documenten (regels) die zijn geboekt in rekening-courant op de grootboekrekening 'RC personeel' of 'RC [naam bestuurder'.

Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie' of 'HRM' kan de regels in rekening-courant bekijken.

Beweeg met je muis boven het icoon Personeel in de navigatiebalk en klik vervolgens op Rekening courant

Het volgende scherm wordt geopend:

Een gebruiker met de rol 'Directie' kan NIET de salarisstroken in rekening courant bekijken!

Om een nieuwe salarisstrook voor een werknemer aan te maken klik je op de knop Nieuwe salarisstrook.

Je kunt gebruik maken van één van de knoppen Tags, Gebruiker' of Projecten om de documenten in rekening courant te filteren.

Een filter kun je verder specificeren door één van de volgende combinaties toe te passen:

• EN: de gegevens met alle geselecteerde tags, gebruikers of projecten worden getoond
  • OF: de gegevens met één van de geselecteerde tags, gebruikers of projecten worden getoond
  • NIET: de gegevens die geen van de geselecteerde tags, gebruikers of projecten hebben worden getoond.

Er kan in het Zoekveld worden gezocht naar documenten in rekening courant op Onderwerp, Factuurdatum, Factuurnummer en Bedrag.

Alle documenten in rekening courant van een bepaald jaar, half jaar, kwartaal of maand kunnen worden bekeken.

Je kunt de documenten in rekening courant bekijken van een bepaalde administratie of van alle administraties in het domein.

Om de getoonde kolommen in het overzicht aan te passen klik je rechtsboven in je scherm op de knop Pas de getoonde kolommen aan.

Alle kolommen, behalve de kolom 'Type', kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.