Oorzaak bankinconsistentie: dubbele transactieregels in afschrift

Gewijzigd op Mon, 15 May 2023 om 01:30 PM

• Bereken het verschil tussen 10605.61 - 10578.62 = 26,99 euro (dubbele transacties?).
  • Open het afschrift 28001 en 27701, beiden geven aan dat de afschriftregels komen uit hetzelfde MT940 bestand met de naam 545404703.txt.

• Klik op Klik hier voor meer informatie en daar staat een niet geïmporteerde bankregel met een bedrag van 26,99 euro en dat is precies het bedrag dat we missen:

07-10-2011 28001 AFSLUITING PER INZAKE REKENING 123456789 T.N.V. bedrijfsnaam INTERIM DIENSTEN 26,99

Reden dat deze niet geïmporteerd wordt is dat er op 7-07-2011 een afschriftregel is met dezelfde omschrijving:

AFSLUITING PER INZAKE REKENING 123456789 T.N.V. bedrijfsnaam INTERIM DIENSTEN.

Te ondernemen actie

Importeer de afschriftregel met 26,99 euro en de inconsistentie is opgelost.