Prijzen van verkoopartikel in bulk bijwerken

Gewijzigd op Tue, 16 Jan 2024 om 11:18 AM

In Yuki heb je de mogelijkheid om de prijzen en de geldigheidsdatum van deze prijzen van één verkoopartikel in één keer bij te werken. Dit is handig om bijvoorbeeld de oude prijs van een artikel te laten tot een bepaalde datum en de nieuwe prijs vanaf die datum in te laten gaan.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Verkoopartikelen. Klik in het nu geopende scherm op de omschrijving van de prijslijst waarin je de prijzen of de geldigheidsdatum van een artikel in bulk wilt bijwerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik op de knop Prijzen bijwerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Selecteer de artikelprijzen waarvan je de prijs, btw-code en/of geldigheidsdatum in één keer wilt bijwerken.

Voer per prijsregel een nieuwe prijs, btw-code, startdatum en/of einddatum in en klik vervolgens op de knop Bewaren.