Verkoophistorie

Gewijzigd op Thu, 18 Jan 2024 om 03:56 PM

In Yuki kun je in de verkoophistorie bekijken hoeveel en voor welke bedragen in een bepaalde periode per klant of per artikel werd verkocht en gefactureerd.

Vanuit dit overzicht kan een gebruiker:

• het totaaloverzicht van een artikel bekijken.

Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Verkoopartikelen en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Verkoophistorie.

Het volgende scherm wordt geopend:

Totaaloverzicht van verkoopartikel bekijken

Beweeg met je muis boven de regel van het desbetreffende verkoopartikel, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk verkoopartikel in het dropdownmenu.

In het nu geopende scherm kan een zogenaamd totaaloverzicht van het verkoopartikel worden bekeken. De volgende zaken worden hierin o.a. weergegeven: gegevens van het artikel, prijslijst(en) waaraan het artikel is toegevoegd, prijsovereenkomst(en) met klanten voor het artikel, kengetallen van het artikel, omzet per maand, omzet per jaar, laatste facturen en top verkopen.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Totaaloverzicht van verkoopartikel.