Waarom zijn transacties op de grootboekrekening niet zichtbaar?

Gewijzigd op Thu, 08 Jun 2023 om 01:27 PM

In de proef- en saldibalans en de overzichten 'Omzet en kosten' en 'Bezittingen en schulden' kun je door te klikken op een grootboekrekening alle transacties bekijken die op de desbetreffende rekening zijn geboekt.

Deze transacties zijn echter alleen zichtbaar wanneer de weergave van de proef- en saldibalans of de grootboekrekening op Commercieel staat.

TIP!

De geselecteerde weergave in de proef- en saldibalans geldt ook voor de overzichten 'Omzet en kosten' en 'Bezittingen en schulden'.

Beweeg met je muis boven het icoon Boekhouding in de navigatiebalk en klik op Proef- en saldibalans,

Klik in het nu geopende scherm op de grootboekrekening waarvan je de geboekte transacties wilt bekijken.

Het volgende scherm wordt geopend:

De geboekte transacties zijn niet op de grootboekrekening zichtbaar wanneer de weergave op Fiscaal staat.