Waar kan ik de openstaande posten inzien?

Gewijzigd op Mon, 17 Apr 2023 om 08:44 AM

Om de openstaande posten in je administratie te bekijken, beweeg je met je muis boven het icoon Boekhouding op de navigatiebalk en klik je vervolgens op Debiteuren, Crediteuren of RC personeel.,

Het volgende scherm (in dit voorbeeld Crediteuren) wordt geopend met de weergave zoals je die voor het laatst hebt bekeken:

In alle weergaven van dit overzicht kun je gebruik maken van de volgende knoppen en/of dropdownmenu's:

1. Een afdrukbare versie of een uitgebreide printversie in je scherm opvragen
  2. De lijst naar een gebruiker sturen
  3. Gegevens exporteren naar Excel of downloaden als een CSV-bestand.

Voor een uitgebreide beschrijving van o.a. de verschillende weergaven van dit overzicht zie artikel Debiteuren/Crediteuren/RC personeel (openstaande posten).

LET OP!

Een gebruiker met de 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Financiële administratie' of 'Externe accountant' kan de openstaande posten in bulk matchen of een openstaande post nabewerken.