Gebruiker(s) verwijderen uit domein

Gewijzigd op Thu, 30 Mar 2023 om 04:37 PM

Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan één of meer gebruikers uit een domein verwijderen.

Zo verwijder je een gebruiker:

• Open vanuit verschillende plaatsen in Yuki Mijn domein:
    • Klik boven de navigatiebalk op het icoon Wissel domein en vervolgens op Mijn domein
    • Klik linksboven in het scherm op de naam van het domein en vervolgens op de tegel Mijn domein
    • Klik in de navigatiebalk op het icoon Start en vervolgens op de tegel Mijn domein
    • Klik in de navigatiebalk op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Mijn domein.
  • Klik onder Gebruikers met toegang tot dit domein op de knop Verwijderen achter de gebruiker die je wilt verwijderen uit het domein.

De volgende melding verschijnt in je scherm:

• Klik op de knop OK en de gebruiker is verwijderd uit het domein.