Ik zie de optie '30 dagen onthouden' in mijn inlogscherm, is dat veilig?

Gewijzigd op Di, 25 Aug om 7:19 PM

Wanneer je dit op een persoonlijk apparaat instelt is dit veilig. Op een openbare PC is dit bijvoorbeeld niet veilig. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren