Kan ik vanuit de betaallijst deelbetalingen doen? (Beta)

Gewijzigd op Thu, 21 Mar 2024 om 08:53 AM

Het is in Yuki mogelijk om een te betalen document in delen te betalen wanneer het desbetreffende document is opgenomen in een SEPA betaalbestand.

Om een gedeelte van het openstaande bedrag van een document te betalen, beweeg je in het geopende SEPA betaalbestand met de muis boven de regel van de desbetreffende betaling, klik je op de knop met de drie puntjes en selecteer je vervolgens de menuoptie Maak deelbetaling aan in het dropdownmenu.

In het nu geopende scherm geef je aan welk deel van het bedrag je wilt betalen en klik je vervolgens op de knop Bewaren.

Voor een uitgebreide beschrijving over deelbetalingen zie artikel Betaallijst documenten betalen via SEPA betaalbestand.