Administratiecontroles

Gewijzigd op Thu, 08 Jun 2023 om 08:47 AM

Je kunt een overzicht bekijken van alle controles die al zijn uitgevoerd in de administratie.

Voor een uitgebreide beschrijving van de maandelijkse controles zie artikel Maandcontrole.

De administratiecontroles kunnen vanuit verschillende plaatsen in Yuki worden bekeken:

• Klik in de navigatiebalk op het icoon Backoffice en vervolgens in het nu geopende scherm onder Checklist op Administratiecontroles.
  • Klik in de navigatiebalk op het icoon Backoffice en vervolgens op Kwaliteitsmonitor. Klik in het nu geopende scherm op de knop Administratiecontroles.

Het volgende scherm wordt geopend:

In deze grafiek zie je het verloop van de score van de kwaliteitsmonitor. Door met je muis over de grafiek te bewegen kun je in meer detail de score van de kwaliteitsmonitor bekijken. Daaronder zie je een lijst met alle maandelijkse controles die in de administratie zijn uitgevoerd. Door te klikken op een score kun je een specifieke controle in meer detail bekijken.

Voor een uitgebreide beschrijving van de kwaliteitsmonitor zie artikel Kwaliteitsmonitor.