Algemene financiële domeininstellingen

Gewijzigd op Tue, 26 Mar 2024 om 10:31 AM

Bij het verwerken van een inkoopfactuur met de betaalwijze 'Overschrijving' is het in Yuki standaard verplicht om een bankrekeningnummer in te voeren wanneer in het domein gebruik kan worden gemaakt van de betaallijst.


De betaallijst is alleen beschikbaar in een domein wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein. 


Indien gewenst kan het verplicht invoeren van een bankrekeningnummer bij het verwerken van een inkoopfactuur met betaalwijze 'Overschrijving' worden uitgeschakeld.


Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in een domein kan de verplichte invoer van een bankrekeningnummer uitschakelen.


Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de algemene financiële domeininstellingen zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.


Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Algemeen.


Het volgende scherm wordt geopend:Selecteer desgewenst Uit in het dropdownmenu om de verplichte invoer van een bankrekening uit te schakelen.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren