Backoffice webservice

Gewijzigd op Thu, 05 Jan 2023 om 02:18 PM

Met deze webservice kun je met een API key specifieke gegevens vanuit een domein ophalen. Je kunt zien welke documenten nog moeten worden verwerkt door de accountant en welke vragen voor de backoffice openstaan in een administratie. Daarnaast kun je de specifieke rollen van portaalgebruikers in een domein controleren en/of bijwerken

Webadres

De webservice, een testapplicatie, een omschrijving van de velden en de procedures vind je op het webadres hieronder:

https://api.yukiworks.nl/ws/Backoffice.asmx

Backoffice methodes

GetOutstandingQuestions

Met deze webservice is het mogelijk om de openstaande vragen voor de backoffice in een administratie te controleren.

GetWorkflow

Met deze webservice is het mogelijk om de backoffice workflow van een administratie op te halen. Dit zijn de documenten die niet automatisch door Yuki konden worden verwerkt en nog door de accountant gecontroleerd en/of geboekt moeten worden.

GetDomainFunctions

Controleert welke portaalgebruikers een specifieke backoffice rol hebben gekregen in een domein.

Update DomainFunctions

Werkt de specifieke backoffice rollen van portaalgebruikers in een domein bij. Er kan slechts één rol tegelijk voor een domein worden bijgewerkt.