Hoe kan het bestand van huidige portaal gastgebruikers worden opgeschoond?

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 01:01 PM

In het overzicht van gebruikers in het portaal kan het bestand worden opgeschoond. In dit overzicht staan ook alle portaal gastgebruikers. Alle portaal gastgebruikers in dit overzicht die niet meer worden gebruikt, kunnen worden verwijderd door te klikken op het kruisje achter de desbetreffende portaal gastgebruiker.