Contract wijzigen

Gewijzigd op Do, 18 Apr om 12:50 PM

Alle gegevens van een contract zoals de contractgegevens, factuurinformatie en factuurregels kunnen indien nodig altijd worden gewijzigd. 


Na het bewaren van de wijzigingen zal de eerstvolgende periodieke factuur volgens de op dat moment ingevoerde instellingen van het contract weer door Yuki worden klaargezet.


LET OP!

Zodra je echter handmatig een eerste periodieke factuur hebt gegenereerd of Yuki de eerste periodieke factuur voor je heeft klaargezet kan de relatie van een contract of de ingestelde frequentie van de periodieke factuur niet meer worden aangepast.


Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Frequentie van periodieke factuur wijzigen.


Beweeg met je muis boven het icoon Verkoop in de navigatiebalk, klik op Contracten en selecteer vervolgens in het nu geopende scherm in het dropdownmenu het overzicht Lopende contracten.


Het volgende scherm wordt geopend:Klik in het overzicht op het onderwerp van het lopende contract dat je wilt wijzigen en vervolgens in het nu geopende scherm op de knop met de drie puntjes


Het volgende scherm wordt geopend:


Klik op de optie Bewerken en wijzig de desbetreffende gegevens in het nu geopende scherm.


Door te klikken op de knop BEWAREN wordt het contract weer bewaard als een actief contract (in overzicht 'Actieve contracten').


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren