Gegevens en koppelingen van project

Gewijzigd op Tue, 14 Mar 2023 om 03:02 PM

Om de gegevens en koppelingen van het project te bekijken en/of te wijzigen, beweeg je met je muis boven het icoon Projecten in de navigatiebalk en klik je vervolgens op Lopende projecten, Mijn projecten, Alle projecten of Recent bekeken.

In het nu geopende scherm klik je vervolgens op > voor het desbetreffende project.

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm zie je de belangrijkste functies die je kunt gebruiken in een project.

Gegevens

Projectgegevens

Elk project bevat twee tabbladen waarop je alle zaken die gekoppeld zijn aan het project én alle details zoals o.a. de projectcode, de startdatum en de toegang tot het project kunt bekijken.

Financiële details

In Yuki kun je per project de financiële details bekijken van de netto omzet, kostprijs van de omzet, bedrijfslasten en overige transacties.

Omzet en kosten

Het overzicht 'Omzet en kosten' ook wel de 'winst & verliesrekening' genoemd, geeft een meer gedetailleerd beeld van de stand van zaken. Je ziet van het project de tussentijdse resultaten van het huidige jaar.

Bezittingen en schulden

Het overzicht 'Bezittingen en schulden', ook wel de 'balans' genoemd geeft o.a. een beeld van de investeringen en de openstaande vorderingen en schulden. Je ziet van het project de tussentijdse balans per vandaag.

Koppelingen

Hier kun je overzichten bekijken van alle zaken die op dit moment aan het project zijn gekoppeld:

• Document(en)
  • Verkoopfacturen
  • Inkoopfacturen
  • Relaties
  • E-mail
  • Afspraken
  • Taken.

Andere projecten

In Yuki kun je een aantal overzichten van projecten bekijken die in feite dezelfde lijst tonen maar met een ander filter. De volgende overzichten van projecten zijn aanwezig:

• Lopende projecten
  • Mijn projecten
  • Alle projecten
  • Recent bekeken.