Op de bovenste plank(en) in het Archief is het alleen mogelijk om alle documenten in een ordner te verplaatsen naar een andere ordner.


Op de onderste plank(en) in het Archief heb je de mogelijkheid om een extra ordner toe te voegen én een ordner te hernoemen, te verwijderen of alle documenten in een ordner in één keer te verplaatsen naar een tabblad in een andere ordner.


Alleen een gebruiker met de rol 'Directie' kan een extra ordner toevoegen, hernoemen, verplaatsen of verwijderen in het Archief.


Beweeg met je muis boven het icoon Archief in de navigatiebalk en klik op de onderste plank op de 'naamloze' ordner:Het volgende scherm wordt geopend:Voer in het veld Omschrijving de naam van de ordner in, voeg eventueel Notities toe over de ordner en maak één of meer tabbladen aan in de ordner door onder Tabbladen de naam van de nieuwe tabbladen in te voeren.


Klik vervolgens op de knop Bewaren.


De nieuwe ordner wordt toegevoegd op de onderste plan van het Archief en er wordt automatisch een nieuwe 'naamloze' ordner aangemaakt.


Voor een uitgebreide beschrijving van het toevoegen, verplaatsen of verwijderen van een ordner of tabblad zie artikel Ordner of tabblad in Archief toevoegen, verplaatsen of verwijderen.