Hoe kan ik een verkoopfactuur periodiek maken?

Gewijzigd op Mon, 06 Dec 2021 om 05:28 PM

Voor een in Yuki aangemaakte en al verwerkte/verstuurde verkoopfactuur kan desgewenst een contract worden gegenereerd om vervolgens de startdatum van het contract en de eigenschappen van de periodieke factuur voor die klant vast te leggen.

Vanuit een geopende verkoopfactuur klik je op de knop Genereer contract.

Voor een uitgebreide beschrijving van het aanmaken van een periodieke factuur zie artikel Periodieke factuur (via contract) aanmaken en versturen.