Saldilijst leveranciers

Gewijzigd op Tue, 14 Mar 2023 om 12:56 PM

In Yuki kun je een overzicht bekijken waarin per leverancier het openstaande bedrag van de nog onbetaalde facturen wordt getoond.

Beweeg met je muis boven het icoon Inkoop in de navigatiebalk en klik vervolgens op Saldilijst.

Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt desgewenst de getoonde kolommen in het overzicht aanpassen.

Daarnaast kunnen de kolommen in het overzicht aflopend of oplopend worden gesorteerd.

In het Zoekveld kan worden gezocht naar een leverancier op basis van (een deel van) de naam.