Comandi account aan administratie(s) in domein koppelen

Gewijzigd op Tue, 21 Feb 2023 om 03:45 PM

Comandi Management Dashboard is een programma dat sturing biedt aan je bedrijf door uit alle gekoppelde systemen en applicaties automatisch data te verzamelen en op basis hiervan de meest actuele cijfers te rapporteren. Daarnaast biedt het Management Dashboard specifieke KPI's (Kritieke Prestatie-Indicatoren), benchmarking, forecasting, scenario analyse etc.


Alleen een gebruiker met een 'Backoffice' rol in het domein of de rol 'Directie', 'Financiële administratie' en/of 'Externe accountant' kan zijn of haar Comandi account aan het domein met de administratie(s) koppelen.


Door je account bij Comandi éénmalig in je domein te koppelen met Yuki is vanaf dat moment de financiële data uit je administratie(s) in Yuki altijd direct beschikbaar in je Management Dashboard in Comandi. Je voert bij het koppelen je Credentials van Comandi in.

Daarna hoef je vanuit Yuki niet meer apart in te loggen in Comandi omdat er gebruik wordt gemaakt van een Single Sign-On. Dit betekent dat je met je gebruikersnaam en wachtwoord van Yuki als het ware ook direct inlogt in je Comandi Management Dashboard. 


Alle vastgelegde instellingen zoals o.a. de instellingen van Comandi zijn op één plaats in je domein samengebracht en gecategoriseerd.


Klik in de navigatiebalk op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Comandi.


Het volgende scherm wordt geopend:Comandi account aan administratie in Yuki koppelen

Om Comandi met Yuki te koppelen, moet je éénmalig je Credentials van je Comandi account invoeren.


Je vindt je Public token en je Private token terug bij de gegevens van je gebruikersprofiel in Comandi.

Je Private label bestaat uit het eerste deel van de URL van de pagina waarin het Management Dashboard van de administratie wordt weergegeven bijvoorbeeld https://accountant.comandi.nl.


Log in in je Comandi omgeving.

Log vervolgens in in de administratie waarvan je de tokens wilt ophalen, Klik links in het nu geopende scherm op Instellingen en daarna op Profiel wijzigen


TIP!

Bij de gegevens van je gebruikersprofiel in Comandi klik je op het oogje voor Tokens om je gebruikertokens voor Single Sign-On (SSO) te vinden.Klik in Yuki in het Comandi scherm op de knop Bewerken en kopieer je Public token, Private token en Private label in de desbetreffende velden. 


 

Klik vervolgens op de knop Bewaren.


TIP!

Om de koppeling van Comandi met Yuki te verwijderen klik je op de knop Bewerken en vervolgens op de knop Verwijderen.


TIP!

Je kunt vanaf dit moment je Comandi Management Dashboard openen door bij Instellingen onder Integraties te klikken op Comandi en vervolgens op de knop Login.Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren