Backoffice schermvoorbeeld

Gewijzigd op Mon, 19 Jun 2023 om 11:51 AM

Het middelste scherm van het backoffice verwerkingsscherm is het schermvoorbeeld. In het schermvoorbeeld wordt het document getoond dat klaar staat in de workflow om te worden verwerkt in de boekhouding. In het schermvoorbeeld zijn tools beschikbaar om de boeking zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen.

In dit scherm kun je de volgende knoppen gebruiken:

1. Inzoomen
  2. Uitzoomen
  3. Ga naar links
  4. Ga naar rechts
  5. Bewaar dit document op de harde schijf
  6. Voeg dit document samen met een ander document. Open de desbetreffende ordner in het Archief en selecteer het andere document.
    Sluit het nu geopende scherm of klik desgewenst op de knoppen Bewerken, Verwijderen, Converteren naar PDF, Download of Toevoegen bovenin het scherm.

7. Standaard wordt elk document getoond als een afbeelding
  8. Toont het PDF document in een PDF viewer.

LET OP!

Bij een gebundeld document is er een knop beschikbaar om o.a. de volgorde van de pagina's te wijzigen.

Indien het document bestaat uit een aantal gebundelde documenten kan er onder het schermvoorbeeld worden 'gebladerd' door het document. Het actieve/geselecteerde document zal vervolgens worden weergegeven.