American Express exportbestanden

Gewijzigd op Wed, 02 Mar 2022 om 05:04 PM

In Yuki is het mogelijk om creditcardafschriften van je American Express creditcard als een elektronisch bankbestand te importeren.

Je creditcardtransacties moet je in Yuki aanleveren in CSV formaat (Kommagescheiden CSV bestand).

LET OP!

Het is mogelijk om zowel het oude als het nieuwe CSV exportformaat te importeren in je administratie.

American Express bankbestand downloaden

Hieronder wordt beschreven op welke manier je een bankbestand van je American Express creditcard kunt downloaden:

• Je logt via de website van American Express in op je online account

• Open het overzicht van je afschriften en activiteit
  • Selecteer één of meer beschikbare afschriften die je wilt downloaden
  • Klik links in je scherm op 'CSV' om de gewenste afschriften (transacties) te downloaden als een CSV-bestand.
  • Klik vervolgens op de knop 'Download'
  • Je kunt het bestand nu opslaan.

Bij de meeste browsers wordt het bestand in de map 'Downloads' opgeslagen.

Wij adviseren je om het bankbestand niet te openen voordat je het upload in je administratie in Yuki of als bijlage per e-mail verstuurt naar 'je domeinnaam@yukiworks.nl'.

Het elektronisch bankbestand zal automatisch in je administratie worden verwerkt.