Yuki release juni 2019

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 10:55 AM

Software release

• Je Comandi account koppelen met Yuki

Comandi Management Dashboard is een programma dat sturing biedt aan je bedrijf door uit alle gekoppelde systemen en applicaties automatisch data te verzamelen en op basis hiervan de meest actuele cijfers te rapporteren. Daarnaast biedt het Management Dashboard specifieke KPI's (Kritieke Prestatie-Indicatoren), benchmarking, forecasting, scenario analyse etc.

Door je account bij Comandi éénmalig in het portaal en/of het domein te koppelen met Yuki is vanaf dat moment de financiële data uit de domeinen met de administraties in Yuki altijd direct beschikbaar in je Comandi Management Dashboard. Je voert bij het koppelen je Credentials van Comandi in.

Daarna hoef je vanuit Yuki niet meer apart in te loggen in Comandi omdat er gebruik wordt gemaakt van een Single Sign-On. Dit betekent dat je met je gebruikersnaam en wachtwoord van Yuki als het ware ook direct inlogt in je Comandi Management Dashboard.

• Nieuwe portaal- en domeinfunctie Btw-aangifte goedkeuring door klant

Alle btw-aangiften in het portaal die door het administratiekantoor of de accountant zijn gecontroleerd worden vanaf de 26e in de maand na de aangifteperiode automatisch verstuurd naar de Belastingdienst. De ondernemer (klant) heeft vervolgens tot de 26e in de maand na de aangifteperiode de tijd om d.m.v. een vraag correcties van of aanvullingen op de gecontroleerde btw-aangifte door te geven.

De eventueel gewijzigde btw-aangifte werd echter altijd zonder voorafgaande goedkeuring door de ondernemer (klant) verzonden naar de Belastingdienst.

Een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan de functie 'Btw-aangifte goedkeuring' activeren in het portaal waardoor voorafgaande goedkeuring van de btw-aangifte door de ondernemer (klant) vereist is voordat de aangifte naar de Belastingdienst kan worden verstuurd.

Het administratiekantoor of de accountant dient ervoor te zorgen dat niet goedgekeurde aangiften op tijd worden verzonden om boetes van de Belastingdienst te voorkomen.

In elk domein kan daarnaast worden aangegeven of de instelling van de functie 'Btw-aangifte goedkeuring' hetzelfde is als die in het portaal of ingeschakeld of uitgeschakeld moet worden.

Opgeloste bugs

• Problems with 4-week periods:

• FD5431, FD70151 Monthly comparison cumulative amounts doesn't work when you choose a month.

• AD6125, FD105490 The profit and loss report does not calculate correctly in 13 periods.

• AD6558, FD101889 Totals for non project-related purchases weren't correct in the Contribution Margin overview of the Yuki Projects module.

• AD6638 Problem solved with a Mollie bank statement. Yuki can't import the file if a payment is outside Yuki.

• AD6693  Remove incorrect BIC validations when creating sales invoices.

• AD4147, FD5991 Attention numbers of Bank in Yuki PO box shows inorrect amount of bank inconsistencies.

• AD5790 Sales dashboard data doesn't match with the overviews.

• AD6159 Filename in email of quotation incorrect.

• AD6245 Upsell store: Solve issues with suggestions added via contract-line being active or not and not checking for license option at the same time.

• AD6330 Yuki logo shouldn´t be chosen as default logo on new invoice/quotation layouts when the administration doesn´t have a logo.

• AD6460 Automatic reminders not available in portal basic with invoicing module.

• AD6540 Code at supplier in Contact.aspx results in a denied access.

• AD6515 Solve CSS bug in new sales module, where datalist footer jumps on Edge browser.