Yuki release juni 2020

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 11:54 AM

Software release

• Status van e-mailaccount voor versturen verkoopdocumenten zichtbaar

De huidige status van de e-mailaccount kan worden bekeken via de verkoopinstellingen bij 'E-mail verzendopties'. De e-mailaccount is geactiveerd zodra er bij de e-mailinstellingen een afzender e-mailadres is ingevoerd dat is bevestigd in de mailbox waarnaar de bevestigingsmail vanuit Yuki is verstuurd.

• Status van e-mailconfiguratie voor versturen verkoopdocumenten zichtbaar

De huidige status van de e-mailconfiguratie kan worden bekeken via de verkoopinstellingen bij 'E-mail verzendopties'. De kleur van het bolletje geeft de status aan:

• Rood: het afzender e-mailadres is nog niet bevestigd door de gebruiker óf er zijn nog geen DNS records ingesteld voor de Yuki server (DNS records) / mailserver instellingen ingevoerd voor de eigen uitgaande (SMTP) server.
  • Oranje: er zijn nog geen correcte DNS records voor de Yuki server ingesteld, de DNS validatie toont nog fouten of waarschuwingen.
  • Groen: de correcte DNS records zijn ingesteld voor de Yuki server óf er zijn mailserver instellingen ingevoerd voor de eigen uitgaande (SMTP) server.

• Mogelijkheid om ingevoerde SMTP instellingen (voor eigen uitgaande mailserver) te testen

Wanneer ervoor is gekozen om de e-mails met de verkoopdocumenten te versturen via de eigen SMTP server (uitgaande mailserver) kunnen de ingevoerde SMTP instellingen van de eigen e-mailprovider worden getest.

• Versturen offertes, verkoopfacturen en herinneringen per e-mail verbeterd

Het versturen van verkoopdocumenten zoals offertes, verkoopfacturen en herinneringen per e-mail vanuit Yuki is verbeterd:

• Een offerte of herinnering kan, net zoals de verkoopfactuur, opnieuw per e-mail worden verstuurd.
  • De huidige status van de verstuurde e-mail kan worden bekeken. In een geopende offerte, verkoopfactuur of herinnering wordt getoond of de e-mail 'Verstuurd' of 'Afgeleverd' is.

• Overzicht 'Verstuurde facturen' in Factuur module is uitgebreid

In dit overzicht kan behalve op de verstuurde facturen of herinneringen nu ook worden gefilterd op de verstuurde offertes. Daarnaast is de kolom 'Status' toegevoegd waarin wordt getoond of de e-mail is verstuurd of afgeleverd.

Opgeloste bugs

• AD-B-4844, 96073 Invoices from the NS result in an error when uploading
  • AD-B-13758 Backofficetransaction overview creates high load on yukicentral database extended warehouse with extra column to create more efficient query for this overview
  • AD-B-13901, 170670 Image document types, including jpeg's, were not placed in the bundle bin

• AD-B-13994, 170878 Mails with two pdf's and one xml were not correctly merged into one UBL invoice and one pdf

• AD-B-14456, 171533 emails sent via SAP netweaver embed PDF as body instead of attachement, pdf as body, are now correctly put in workflow

• AD-B-13900, 170655 one mail send to two administrations in the same domain was only delivered once to the domain

• AD-B-14271, 170802 Increased timeout of MollieImportInvoices to fix sync problem with Mollie with more
    than 250 transactions