Video 'Yuki Verkoopartikelen en prijslijsten'

Gewijzigd op Wo, 4 Sep om 10:45 AM

Bij het aanmaken van je verkoopfactuur is het natuurlijk belangrijk dat jouw verkoopartikelen en prijslijst(en) al in Yuki aanwezig zijn. Om alles goed te ordenen kun je verkoopartikelen eenvoudig in verschillende prijslijsten plaatsen. In deze video leer je hoe je één of meer prijslijsten en verkoopartikelen aanmaakt.

Klik op de video om 'Yuki Verkoopartikelen & prijslijsten' te bekijken!