Video 'Vernieuwde Startpagina en bladwijzers'

Gewijzigd op Wo, 4 Sep om 10:40 AM

Voor elke gebruiker in het domein is het vernieuwde startscherm zijn of haar persoonlijke dashboard in het Yuki domein.

Het geeft je o.a. voortdurend informatie over de aandachtspunten in de administratie(s), de meest recente uploads, de openstaande posten in de administratie(s) en verschillende inzichten zoals o.a. de netto omzet, het banksaldo etc.

Daarnaast kun je vanuit elk scherm in je domein in Yuki een bladwijzer gebruiken om een zogenaamde snelkoppeling aan te leggen naar een functie, overzicht of document waar je regelmatig naar op zoek bent.

Klik op de video om 'Vernieuwde Startpagina en bladwijzers' te bekijken!