Ontdek Yuki Verkoop!

Gewijzigd op Thu, 02 May 2024 om 01:00 PM

Met Yuki Verkoop verstuur je eenvoudig al je offertes en (periodieke) verkoopfacturen. Op deze pagina kom je te weten wat je allemaal moet instellen om bijvoorbeeld jouw eerste verkoopfactuur aan te maken en te versturen.


In de onderstaande korte video's wordt de werking van Yuki Verkoop in vier stappen uitgelegd. En in de video ‘Yuki Verkoop dashboard’ leer je welke verkoopgegevens je op je dashboard kunt zien en hoe het dashboard is opgebouwd.


Stap 1: Verkoopinstellingen vastleggen

Voordat je offertes en verkoopfacturen aanmaakt en verstuurt, is het belangrijk dat je eerst de verkoopinstellingen controleert en deze aanvult of aanpast waar nodig. In deze video zie je hoe je dit kunt doen.



Stap 2; Factuurlay-out instellen

Het is belangrijk om een passende lay-out voor je verkoopfacturen te kiezen. Je kunt hiervoor gebruik maken van een van de standaard templates óf jouw eigen briefpapier uploaden. Na jouw keuze heb je nog de mogelijkheid om de lay-out verder te personaliseren. In deze video wordt uitgelegd hoe je dat doet.



Stap 3: Verkoopartikelen en prijslijsten aanmaken

Bij het aanmaken van je verkoopfactuur is het natuurlijk belangrijk dat jouw verkoopartikelen en prijslijst(en) al in Yuki aanwezig zijn. Om alles goed te ordenen kun je verkoopartikelen eenvoudig in verschillende prijslijsten plaatsen. In deze video leer je hoe je één of meer prijslijsten en verkoopartikelen aanmaakt.



Stap 4: Verkoopfactuur maken en versturen

Nu je alle instellingen hebt vastgelegd, alle verkoopartikelen en prijslijsten zijn aangemaakt, ben je klaar om je eerste verkoopfactuur te maken en te versturen. In de volgende video zie je hoe je dat doet.



Yuki Verkoop dashboard

In de verkoopomgeving bevindt zich een dashboard met daarop de belangrijkste gegevens van je verkopen: een ouderdomsanalyse (DSO) van je verkoopfacturen, verkopen per maand, kengetallen van je verkoop (waarden die je helpen om de prestaties van je bedrijf in kaart te brengen), recent bekeken facturen en recent bekeken contacten. In onderstaande video leer je alles over het dashboard in Yuki’s verkoopomgeving.




Wil je meer weten over het werken met offertes of het automatisch klaarzetten en versturen van periodieke facturen (contracten) bekijk dan de video Yuki Offertes of Yuki Contracten



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren