Overzicht 'Login-activiteit ondernemers'

Gewijzigd op Mon, 26 Feb 2024 om 05:28 PM

In het Yuki accountant portaal is een overzicht beschikbaar over de inlogactiviteit van de ondernemers: welke ondernemer heeft wanneer voor het laatst ingelogd in welk domein.

Alleen een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' kan dit overzicht bekijken.

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' heeft geen toegang tot het overzicht 'Inlogactiviteit ondernemers'.

In het accountant portaal klik je op Beheer en vervolgens op Overzichten

In het nu geopende scherm klik je op Login-activiteit ondernemers om een overzicht te bekijken van de inlogactiviteit van de ondernemers in de domeinen van het portaal.