Accountant profiel in portaal bekijken en/of wijzigen

Gewijzigd op Tue, 23 May 2023 om 01:02 PM

In Yuki heeft elk portaal een eigen accountant profiel.

Het accountant profiel bestaat uit de administratiegegevens, financiële gegevens en de eventuele subportalen.

Vanuit dit scherm kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder':

• een logo aan het portaal toevoegen
  • de administratiegegevens wijzigen
  • de financiële gegevens wijzigen
  • het accountant profiel van subportalen wijzigen.

Een gebruiker met de rol 'Portaal backoffice' kan de bovenstaande gegevens alleen bekijken.

Om het accountant profiel te openen klik je links in je scherm op de knop Wissel portaal en vervolgens klik je op Accountant profiel.

Het volgende scherm wordt geopend:

Logo aan het portaal toevoegen

Je kunt een logo van het bedrijf (portaal) toevoegen door voor de naam van het portaal te klikken op het Upload icoon.

Zoek en open vervolgens het afbeeldingsbestand van het logo op je computer.

Het logo is nu toegevoegd aan je accountant profiel.

TIP!

Om de toegevoegde afbeelding te wijzigen of te verwijderen, klik je op het Upload icoon.

Administratiegegevens wijzigen

Om de gegevens van de administratie in te voeren en/of te wijzigen, klik ik je in de sectie Administratiegegevens op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bewaar de ingevoerde en/of gewijzigde gegevens door te klikken op de knop Bewaren.

Financiële gegevens wijzigen

Om de financiële gegevens van de administratie in te voeren en/of te wijzigen, klik je in de sectie Financieel op de knop Bewerken.

Het volgende scherm wordt geopend:

Bewaar de ingevoerde en/of gewijzigde gegevens door te klikken op de knop Bewaren.

Accountant profiel van subportalen wijzigen

Klik in de sectie Subportalen op de link van een subportaal om het accountant profiel van het desbetreffende subportaal te bekijken en/of te wijzigen.