Commentaar aan domein toevoegen

Gewijzigd op Mon, 29 Jan 2024 om 02:57 PM

Via de gegevens (instellingen) van een domein kan een gebruiker met de rol 'Portaalbeheerder' een commentaar aan het desbetreffende domein toevoegen.

Het scherm om de instellingen van een domein te bekijken en/of te wijzigen wordt als volgt geopend:

• in het accountant portaal klikken op Beheer en vervolgens op Domeinen. Klik vervolgens op de naam van het domein.
  • in het accountant portaal klikken op Beheer en vervolgens op Domeinen. Beweeg met je muis vervolgens boven de regel van het desbetreffende domein, klik op de knop met de drie puntjes en selecteer vervolgens Bekijk domeingegevens in het menu.

Het volgende scherm wordt geopend:

Klik vervolgens achter Commentaren op de knop Bewerken om een commentaar aan het domein toe te voegen. Het volgende scherm wordt geopend:

Deze commentaren zijn enkel in dit scherm zichtbaar. Dit kan gebruikt worden om specifieke afspraken met de klant of de historie van het contract te documenteren bijvoorbeeld: 'Domein werd op 1-5-2018 geblokkeerd nadat klant de betaalafspraak niet na kwam'.

Klik op + Voeg een tijdstempel toe om toe te voegen door wie en wanneer de commentaren werden gemaakt.

Om de nieuwe of gewijzigde commentaren op te slaan klik je vervolgens op de knop Bewaren.