Relaties selecteren voor etiketten

Gewijzigd op Mon, 06 Mar 2023 om 04:42 PM

Na het invoeren van de instellingen voor de etiketten selecteer je de relaties die je als etiket wilt afdrukken. Nadat je de relaties voor de af te drukken etiketten hebt geselecteerd ga je verder met stap 3 namelijk het afdrukken van de etiketten.

Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Etiketten

Het volgende scherm wordt geopend:

Standaard worden automatisch die relaties geselecteerd waarvan de velden 'Naam', 'Adres', 'Postcode' en 'Plaats' volledig zijn ingevuld. Je kunt nu handmatig relaties aan deze automatische selectie toevoegen door in het vakje voor één van de niet geselecteerde relaties te klikken.

Je geeft indien nodig aan welke relaties/adressen je wilt gaan selecteren om af te drukken als etiket:

• Alle adressen in het gezinsadresboek of alleen de adressen in jouw eigen Adresboek
  • Alle adressen of alleen contactpersonen, gezinnen of bedrijven
  • Alle relaties waaraan één of meer dezelfde tags zijn gekoppeld. Hiervoor selecteer je één of meer tags. In de lijst die vervolgens wordt getoond kun je relaties laten weergeven waaraan alle, één of geen van de geselecteerde tags is gekoppeld. De geselecteerde tags kunnen weer worden uitgezet.

Je kunt klikken op de knop Alles selecteren om alle relaties in één keer te selecteren.

Gebruik de knop Selectie ongedaan maken om de selectie van de relaties in één keer ongedaan te maken.