Inloggen in Yuki met eigen/externe SSO-applicatie

Gewijzigd op Mon, 08 Aug 2022 om 10:53 AM

Yuki zal op 16 augustus de nieuwe inlogpagina lanceren als de standaard inlogpagina.

Log je momenteel in Yuki in met een eigen/externe SSO-applicatie dan is het tot 15 september mogelijk om de connectie tussen de eigen/externe SSO-applicatie en de inlogpagina in Yuki aan te passen én daarnaast te sturen op welke inlogpagina gebruikers terecht komen.

Hiervoor heb je drie opties:

• Querystring ?version=1 toevoegen in URL
    Hierdoor zorg je ervoor dat de connectie nog tijdelijk blijft werken en gebruikers na 16 augustus nog op de oude inlogpagina terecht komen.
  • Querystring ?version=2 toevoegen in URL
    Hierdoor kan de nieuwe inlogpagina al voor 16 augustus door gebruikers worden getest.
  • Querystring version verwijderen uit URL
    Hierdoor kan de nieuwe aangepaste connectie definitief worden gereleaset en komen gebruikers vanaf 16 augustus automatisch op de nieuwe inlogpagina terecht.

LET OP!

Na 15 september is het niet meer mogelijk om te bepalen op welke inlogpagina de gebruikers terecht komen. Zorg er dus voor dat de nieuwe aangepaste connectie op tijd is gereleaset.