Is er een handleiding over het starten met Yuki?

Gewijzigd op Mon, 27 Feb 2023 om 03:56 PM

Bij het opstarten van Yuki komt veel kijken. Om de opstart van Yuki zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft Yuki een duidelijke opstarthandleiding gemaakt. Deze handleiding is te vinden via de tegel Support voor ondernemer.

Klik op de link Klik hier voor meer informatie. In de categorie Aan de slag met jouw administratie(s) in Yuki vind je het artikel Met nieuw domein starten (Ondernemer) waarin alle stappen worden beschreven die nodig zijn om je administratie(s) in je domein in Yuki op gang te krijgen. Je vindt hier o.a. informatie over de gegevens die je moet aanleveren over je bedrijf, hoe documenten in Yuki kunnen worden aangeleverd en hoe de verwerkte gegevens in Yuki kunnen worden ingezien.

Door deze handleiding vanaf het begin van het gebruik van Yuki te raadplegen, wordt een uitstekende basis gelegd en wordt je boekhouding binnen Yuki steeds gemakkelijker.