Vind snel relevante informatie vanuit elk scherm in Yuki!

Gewijzigd op Mon, 27 Feb 2023 om 04:09 PM

In Yuki kun je heel makkelijk vanuit elk scherm informatie (artikelen) vinden die betrekking hebben op de functionaliteit waar je op dat moment mee bezig bent. Wil je bijvoorbeeld nieuwe verkoopartikelen aanmaken die je op je verkoopfactuur wilt gebruiken maar je weet niet helemaal precies hoe dat werkt?

In elk scherm kun je linksboven klikken op het informatie-icoon (nieuwe interface) of rechtsboven op het informatie-icoon of de knop Help (oude interface).

Nieuwe interface

Oude interface

In beide gevallen wordt er een menu geopend met een directe link naar alle veelgestelde vragen (FAQ) over een functionaliteit/feature én een aantal links naar artikelen die relevante informatie bevatten over de functionaliteit in het scherm.

Door te klikken op één van de links kom je direct in de lijst met veelgestelde vragen óf een artikel met relevante informatie terecht.

Hierdoor hopen we dat je vanuit Yuki snel een antwoord kunt vinden op jouw vragen!