Jaaropgaven importeren via Nmbrs® koppeling

Gewijzigd op Mon, 27 Mar 2023 om 03:15 PM

Voor klanten die gebruik maken van de Nmbrs® koppeling in Yuki is het mogelijk om vanuit Nmbrs® de jaaropgaven van alle werknemers te importeren.

Alleen gebruikers met een 'Backoffice' rol in het domein kunnen de Nmbrs® koppeling gebruiken.

Beweeg met je muis boven het icoon Personeel in de navigatiebalk en klik vervolgens op Nmbrs service

Het volgende scherm wordt geopend:

Om de jaaropgaven van één of meer geselecteerde jaren te importeren klik je op de knop Importeer jaaropgaven.

De volgende melding verschijnt in je scherm:

Klik op de knop Ok zodat de jaaropgaven daadwerkelijk worden geïmporteerd. Er verschijnt een melding waarin alle werknemers worden getoond waarvan de jaaropgaven zijn geïmporteerd.

Alle geïmporteerde jaaropgaven kun je nu terugvinden op het tabblad Salarisstroken in de ordner Personeel.

Een jaaropgave van een werknemer vind je terug via de relatiekaart van de werknemer door te klikken op HR documenten.

Je kunt nu de jaaropgave van de desbetreffende werknemer bekijken.