International Card Services (ICS) exportbestanden

Gewijzigd op Thu, 25 May 2023 om 12:18 PM

In Yuki is het mogelijk om creditcardafschriften van je ICS creditcard als een elektronisch bankbestand te importeren.

De creditcardtransacties worden gedownload in CSV formaat (Kommagescheiden CSV bestand).

ICS bankbestand downloaden

Hieronder wordt beschreven op welke manier je een bankbestand van je ICS creditcard kunt downloaden:

• Je logt via de website van ICS in op 'Mijn ICS Business' door te klikken op de link of de knop Inloggen Mijn ICS

Je kunt ook direct inloggen op Mijn ICS Business via https://www.mijn-icsbusiness.nl

• Klik op het tabblad 'Alle transacties'
  • Klik op de knop 'Zoeken' om de transacties te selecteren die je wilt downloaden
  • Voer bij Periode de begin- en eventueel de einddatum in van de periode waarover je de creditcardtransacties wilt downloaden
  • Klik op de knop 'Downloaden transacties'
  • Je kunt het bestand nu opslaan.
    Bij de meeste browsers wordt het bestand in de map 'Downloads' opgeslagen.

Wij adviseren je om het bankbestand niet te openen voordat je het upload in je administratie in Yuki of als bijlage per e-mail verstuurt naar 'je domeinnaam@yukiworks.nl'.

Het elektronisch bankbestand zal automatisch in je administratie worden verwerkt.