Video 'Yuki Analytisch boekhouden'

Gewijzigd op Wo, 4 Sep om 10:43 AM

In Yuki heb je de mogelijkheid om analytisch te boeken. Analytische boekingen worden extracomptabel verwerkt wat betekent dat deze dus niet daadwerkelijk op grootboekrekeningen in je administratie worden geboekt. Deze boekingen van kosten en opbrengsten worden volgens een analytisch plan (view) toegewezen aan bepaalde dimensies zoals bijvoorbeeld kostenplaatsen en kostendragers.

Klik op de video om 'Yuki Analytisch boekhouden' te bekijken!

Klik op de video om het toewijzen van transacties o.b.v. standaardwaarden te bekijken!

Klik op de video om het consolideren van de omzet en kosten van meerdere administraties te bekijken!