Video 'Yuki Herinneringen en aanmaningen'

Gewijzigd op Wo, 4 Sep om 10:51 AM

Om herinneringen of aanmaningen te kunnen versturen moet je eerst de instellingen voor herinneringen controleren en, indien nodig, bijwerken.

Om handmatig herinneringen aan te maken en te versturen moet je de gewenste instellingen zoals bijv. de tekst en opmaak van de brieven invoeren.

Om automatisch herinneringen aan te maken en te versturen moet je de Herinnering- en aanmaningsservice van Yuki activeren en instellen.

Klik op de video om 'Yuki Herinneringen & aanmaningen' te bekijken!