Functie 'Betalingskorting' inschakelen (Beta)

Gewijzigd op Thu, 28 Mar 2024 om 04:48 PM

Je hebt de mogelijkheid om betalingskorting/kredietbeperking op inkoopfacturen te verwerken.

De functie 'Betalingskorting is alleen beschikbaar wanneer een gebruiker met de rol 'Directie' de bundel Small, Medium, Large of Unlimited heeft gekozen via de Yuki Store in het domein.

Alleen de eigenaar van een domein (met de rol 'Directie') of een gebruiker met de rol 'Directie' én 'Security manager' kan de functie inschakelen

Zij beslissen namelijk of er met kortingen wordt gewerkt of niet.

Beweeg met je muis boven het icoon Instellingen in de navigatiebalk en klik in de sectie Banken vervolgens op Instellingen betaallijst.

Het volgende scherm wordt geopend:

Schakel de functie Betalingskorting in door Aan te selecteren. Klik vervolgens op de knop Bewaren.

Alle facturen met een betalingskorting zullen worden getoond in de werklijst 'Te betalen' (betaallijst). Zij kunnen worden betaald via een SEPA betaalbestand.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Betaallijst facturen met betalingskorting betalen via SEPA betaalbestand.