Yuki release mei 2022

Gewijzigd op Fri, 27 May 2022 om 08:58 AM

Software release

• Nieuwe Rabobank boekhoudkoppeling

Vanaf 1 juli zal de huidige Rabobank boekhoudkoppeling door de Rabobank worden stopgezet.

Om de nieuwe Rabobank boekhoudkoppeling te kunnen gebruiken voor de Rabobank rekeningen in een domein in Yuki moeten deze rekeningen voor deze datum vanuit Yuki opnieuw worden gekoppeld.

Vervolgens moet de oude Rabobank boekhoudkoppeling vanuit de Rabobank omgeving direct worden stopgezet.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Rabobank boekhoudkoppeling (nieuw).

• Nieuw overzicht 'Bankkoppelingen' in accountant portaal

Er is nu een overzicht beschikbaar waarin alle bankkoppelingen worden getoond die op dit moment in de domeinen zijn gerealiseerd.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Overzicht 'Bankkoppelingen'.

Opgeloste bugs

• 87238 Remove incorrect matching that cannot be undone
    Remove incorrect matching
  • 40259 Cash statements upload via csv file - project codes cannot be sent through petty cash
    Cash statements upload via csv file - Add link with Projectcode, Projectname.
  • 77636 Delete petty cash statement from database
    Delete a stuck petty cash statement.