Is er een maximaal aantal facturen dat via de Yuki Sales Webservice kan worden opgehaald?

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 01:00 PM

Ja, dat aantal is gelijk aan het ophalen van data via alle andere API’s, namelijk 1000 calls per dag. Indien er meer dan 1000 calls per dag opgehaald moeten worden zal dan ook het feature Yuki Webservice (vanaf 1000 tot maximaal 5000 calls per dag) of Yuki Webservice Uitgebreid (vanaf 5000 tot maximaal 10.000 calls per dag) aan het contract van het domein toegevoegd moeten worden.