Etiketten

Gewijzigd op Mon, 06 Mar 2023 om 04:10 PM

Van alle relaties die je in Yuki hebt vastgelegd kun je etiketten afdrukken. Dit is bijvoorbeeld handig bij alle verkoopfacturen die in Yuki hebt aangemaakt en per gewone post naar je klanten wilt versturen.

Het afdrukken van etiketten verloopt in drie stappen:

• Stap 1: instellingen van etiketten vastleggen
  • Stap 2: selecteren van relaties voor etiketten
  • Stap 3: afdrukken van etiketten.

Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Etiketten

Het volgende scherm wordt geopend:

Stap 1: instellingen van etiketten vastleggen

Voordat je de relaties selecteert die je als etiketten wilt afdrukken, voer je éénmalig de instellingen van het etiket en het etikettenvel in.

Stap 2: selecteren van relaties voor etiketten

Na het invoeren van de instellingen van de etiketten selecteer je de relaties die als etiket moeten worden afgedrukt.

Stap 3: afdrukken van etiketten

Heb je alle relaties geselecteerd die je als etiketten wilt afdrukken én alle instellingen ingevoerd dan kunnen de etiketten worden afgedrukt.

Controleer of je de kop- en voettekst in Google Chrome hebt verwijderd én een testpagina correct wordt afgedrukt voordat je daadwerkelijk begint met het afdrukken van etiketten.