Mijn adresboek

Gewijzigd op Tue, 28 Feb 2023 om 12:17 PM

In Yuki kun je in je persoonlijke adresboek alle relaties bekijken waarbij je op de relatiekaart hebt aangegeven dat deze in je eigen adresboek opgenomen moesten worden.

Beweeg met je muis boven het icoon Relaties in de navigatiebalk en klik vervolgens op Mijn adresboek

Het volgende scherm wordt geopend:

In dit scherm kun je de volgende knoppen en/of dropdownmenu's gebruiken:

1. Maak een nieuwe relatie aan (bedrijf of persoon).
  2. Toon alleen de actieve, de inactieve óf alle relaties.
  3. Maak hier een keuze waarop je de relaties wilt filteren: alle getoonde adresgegevens, Naam, Plaats, Postcode, Tag, E-mailadres, Website, Telefoo'n, Relatiecode, KvK-nummer, Btw-nummer, Bankrekening of Leveranciers code
  4. Voer vervolgens het feitelijke selectiecriterium in. Door op de knop Zoek te klikken wordt het filter op de lijst toegepast.
  5. Toon alle adressen.
  6. Toon alleen de adressen in mijn adresboek.
  7. Toon de lijstweergave.
  8. Toon de lijst als visitekaartjes.
  9. Tag cloud.
  10. Toon extra filters om de relaties te groeperen.
    • Met boekingen op rekening: in het zoekvenster kun je een grootboekrekening ingeven, Yuki zal de relaties tonen die boekingen hebben op de desbetreffende grootboekrekening.
    • Met verkoopfacturen: Yuki laat de relaties zien waaraan verkoopfacturen zijn gekoppeld.
    • Met inkoopfacturen: Yuki toont de relaties waaraan inkoopfacturen zijn gekoppeld.
    • Met verkoopartikel: als je in het zoekvenster een verkoopartikel ingeeft, toont Yuki de relaties waaraan het desbetreffende verkoopartikel geleverd is.

11. Pas de getoonde kolommen in het overzicht aan. Je kunt bijvoorbeeld de kolommen 'E-mail (werk), 'E-mail (factuur)' en/of 'E-mail (alle)' toevoegen.
  12. Open de recent aangemaakte relaties als PDF-document dat je vervolgens kunt downloaden en/of afdrukken.
  13. Download de getoonde recent aangemaakte relaties als CSV-bestand (Excel).

Door op een letter van het alfabet te klikken worden alle relaties getoond waarvan de naam met de desbetreffende letter begint.

Alle kolommen, behalve de kolom 'Website', kunnen oplopend of aflopend worden gesorteerd.

Om een relatie te openen en/of te wijzigen klik je op > voor de relatie.