Verloop banksaldo per maand

Gewijzigd op Sat, 25 Feb 2023 om 05:02 PM

In Yuki is het mogelijk om van elke zakelijke rekening het maandelijkse verloop van het banksaldo in een bepaald jaar te bekijken.

Beweeg met je muis boven het icoon Bank in de navigatiebalk en klik vervolgens op Verloop per maand.

Het volgende scherm wordt geopend:

Je kunt het verloop van de banksaldi in twee verschillende weergaven bekijken:

• Lijstweergave (zie bovenstaande schermafbeelding): In de lijstweergave geef je aan of de banksaldi in hele euro's, duizendtallen of niet afgerond moeten worden getoond. Natuurlijk moet je ook het juiste jaar en de administratie selecteren waarvan je het verloop van de banksaldi wilt bekijken. Door te klikken op een banksaldo (van een rekening) in een specifieke maand zie je alle banktransacties die zijn verwerkt met een transactiedatum in die maand.

• Grafiek: In de grafiek geef je aan of alle rekeningen afzonderlijk, alle rekeningen gestapeld of alleen het totaalbedrag van alle rekeningen moet worden getoond. Ook hier selecteer je het jaar en de administratie waarvan je het verloop van de banksaldi wilt bekijken.

Door met je muis over de grafiek te bewegen kun je van een specifieke dag de banksaldi van alle rekeningen bekijken. Deze banksaldi worden omkaderd in de grafiek of rechts van de grafiek in de legenda getoond.