CreateDomain(sessionID, administrationName, domainName, defaultLanguage)

Gewijzigd op Thu, 05 Jan 2023 om 12:41 PM

Yuki Webservice - CreateDomain

Deze webservice maakt een nieuw actief domein aan

Parameters

administrationName (verplicht)

De volledige naam van de nieuwe administratie.

domainName

De naam van het gewenste Yuki domein. Deze kan worden leeggelaten (aangeraden), in dat geval wordt een unieke domeinnaam gegenereerd op basis van de administratienaam.

defaultLanguage

De standaardtaal in het domein. Kan zijn 'nl' (Nederlands, de standaard als dit wordt leeggelaten), 'en' (Engels) of 'fr' (Frans).

Deze functie geeft XML terug, met informatie over het aangemaakte domein en administratie, in de volgende vorm:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<Domains>

<Domain ID="650f5fb5-cca7-4b97-9918-3dffea55f2af">

<Name>test-domain</Name>

<URL>test-domain.yukiworks.nl</URL>

<Administrations>

<Administration ID="36139716-4e7d-4df4-aa1e-fc07980ab893">

<Name>Test domain</Name>

</Administration>

</Administrations>

</Domain>

</Domains>