Domains webservice

Gewijzigd op Thu, 05 Jan 2023 om 02:19 PM

Met deze webservice kun je met een API key een nieuw Yuki domein of proefdomein aanmaken, welke je terugziet in je Yuki portaal.

Deze webservice werkt via SOAP.

Webadres

De webservice, een testapplicatie, een omschrijving van de velden en de procedures vind je op het webadres hieronder:

https://api.yukiworks.nl/ws/Domains.asmx

Domains methodes

CreateDomain(sessionID, administrationName, domainName, defaultLanguage)

Maakt een nieuw actief domein aan.

CreateTrialDomain(sessionID, administrationName, domainName, defaultLanguage)

Maakt een nieuw proefdomein aan, met het argument en returnwaarde als bovenstaande functie.