Urenspecificatie toevoegen (oude Verkoop)

Gewijzigd op Thu, 15 Feb 2024 om 10:39 AM

Je kunt instellen dat bij elke urenfactuur een urenspecificatie wordt toegevoegd.

Open de instellingen van je domein door in de navigatiebalk te klikken op het icoon Instellingen en vervolgens in het nu geopende scherm op Verkoopinstellingen. Scroll naar Factuurlay-outs en klik op > voor de desbetreffende factuurlay-out.

In het nu geopende scherm klik je op het potloodje en selecteer je vervolgens onder de kop Specificatie instellingen de optie Voeg urenspecificatie toe bij facturatie van werkzaamheden.

Klik vervolgens op de knop Bewaren.