Yuki Assistant app release: Versie 1.2.2 (90)

Gewijzigd op Wed, 28 Jul 2021 om 12:58 PM

Je kunt controleren welke versie van de Yuki Assistant app momenteel op je Smartphone is geïnstalleerd door rechtsboven in het startscherm van de Yuki Assistant app te klikken op het icoontje (radertje). In het nu geopende scherm scroll je vervolgens helemaal naar beneden om de versiegegevens te bekijken.

Software release

Documenten aanleveren

• Betaalwijze 'Contant' toegevoegd

Wanneer je tijdens het uploaden van een document kiest voor de optie 'Aanbieden aan accountant' kun je als betaalwijze nu ook 'Contant' selecteren.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Documenten aanleveren via Yuki Assistant app.

• Timestamp Yuki Assistant in geüpload document

In een geüpload document wordt onderaan in de sectie 'Workflow' nu de naam van de gebruiker, de datum en het tijdstip getoond van de aanlevering via de Yuki Assistant app.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Backoffice invoerscherm.

Workspace

• Nog te matchen documenten worden getoond bij Ontbrekende inkoop- en verkoopfacturen

Alle documenten die zijn geüpload via de app of Yuki en nog moeten worden gematcht met een betaling worden nu in de Workspace getoond bij de Ontbrekende inkoop- of verkoopfacturen.

Deze nog te matchen documenten worden gegroepeerd per relatie.

Voor een uitgebreide beschrijving zie artikel Workspace van Yuki Assistant app.

Discover

• Gebroken boekjaar toegevoegd aan Monitor

In de monitor kun je nu aangeven dat de financiële gegevens van een gebroken boekjaar moeten worden getoond.

• Nieuwe grafiek 'Financiële gezondheid' beschikbaar in Monitor

De grafiek 'Financiële gezondheid' is toegevoegd aan de Monitor. In deze grafiek wordt het percentage van de de volgende gegevens getoond:

• Solvabiliteit
  • Rentabiliteit op eigen vermogen.

• Gegevens Verkoop en Inkoop getoond bij Relatie

Op de nieuwe tabbladen Verkoop en Inkoop worden, indien aanwezig, de volgende gegevens van een relatie getoond:

• openstaand saldo
  • netto omzet / inkoop per maand
  • netto omzet / inkoop per jaar
  • laatste 5 in- en/of verkoopfacturen.

• Filter 'Alles' of alleen 'Actief' beschikbaar in Bank

Wanneer het filter is ingesteld op 'Actief' worden alleen de actieve bankrekeningen getoond. Dit filter wordt tegelijkertijd ook toegepast op alle andere data in de Monitor zoals banksaldi, etc.

Voor een uitgebreide beschrijving van bovenstaande zaken zie artikel Discover gegevens via Yuki Assistant app.

Opgeloste bugs

Instellingen

• The correct privacy document of each country is now opened.

Documenten aanleveren

• Get the dots on all the corners of the picture
  • No default selection of Expense claim any more when uploading documents.