Er zijn vier tools die je kunnen helpen in het kiezen van de meest geschikte bundel voor je onderneming:

• Overzicht van aantal verwerkte transacties
  • Overzicht van bundels in de Yuki Store
  • Adviestool in de Yuki Store
  • Chat in de Yuki Store.

Overzicht van aantal verwerkte transacties

De bundels zijn gebaseerd op de grootte van een onderneming (aantal verwerkte facturen) en bijbehorende functionaliteiten. Maar waar kan je als ondernemer nu een overzicht vinden van het aantal verwerkte facturen per maand? Dit is te vinden door in het domein via Postbus te navigeren naar Verwerkte transacties. Hierin dient de juiste periode geselecteerd te worden en vervolgens verschijnt per maand een overzicht van het totaal aantal verwerkte transacties.

Overzicht van bundels in de Yuki Store

In elk scherm van een domein kan de ondernemer rechtsboven in het scherm klikken op het winkelwagentje.

De Yuki Store wordt nu geopend:

Het overzicht van de bundels kan worden geopend door te klikken op de knop Vergelijk bundels.

Het volgende scherm wordt geopend:

Adviestool

Voor hulp bij het kiezen van een bundel kan je door te klikken op de link Ontdek hier jouw ideale bundel gebruik maken van een zogenaamd adviestool. Op basis van handmatige input stelt deze tool de voor jouw ideale bundel en de bijbehorende kosten voor.

Chat in de Yuki Store

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je via de Chat (rechtsonder in de Yuki Store) steeds terecht bij onze Yuki Support.